Monday, July 8, 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ:Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Θερίζει η ''μαύρη μαγεία'' στην Πάτρα όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα ´´Κόσμος´´-Το πρώην μοντέλο Κατερίνα Βελούδου μιλά στον «Κόσμο» για τους «επώνυμους» που είχαν εμπλακεί σε ιστορίες μαύρης μαγείας.
Χιλιάδες συνάνθρωποι μας έχουν καταστραφεί από τη ΄΄μαύρη μαγεία΄΄. Άλλη μία περίπτωση που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Η Κατερίνα Βελούδου έγραψε τη δίκη της ιστορία στο χώρο του μόντελινγκ, πλέον όμως γράφει την ιστορία της στο χώρο της μαγείας, αναφέρει η εφημερίδα "Κόσμος".
Όχι, δεν κάνει μάγια αλλά λύνει μάγια, λέει η εφημερίδα. Μάλιστα αρκετοί από τους πελάτες της βρίσκονται στην Πάτρα την οποία επισκέπτεται συχνά.
Η μελαχρινή κοπέλα που έκανε το μεγάλο “μπαμ” στο χώρο της μόδας, αλλά μετά χάθηκαν τα ίχνη της, μίλησε στον «Κόσμο» και ανέφερε τέσσερις περιπτώσεις Πατρινών που είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις μαύρης μαγείας και οι οποίες την είχαν συγκλονίσει.
Η ίδια μιλά για ένα χάρισμα που το είχε από μικρή. Από 8 χρονών έλεγε τα χαρτιά στους γονείς της με την απλή τράπουλα, έβλεπε οράματα, είχε αναπτυγμένη την 6η αίσθηση: «Αγαπώ αυτό που κάνω, μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους να βρουν ξανά τη ζωή τους με το Θεό και με τίποτα άλλο. Εάν δεν έχουμε τον Θεό δίπλα μας και μέσα στη ψυχή μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα. Κλείνουμε μέρες, ώρες ατελείωτες και διαβάζω. Ταξίδεψα στο Θιβέτ, στο όρος Σινά και σε αλλά σημαντικά μέρη για να καταφέρω να είμαι μια άλλη Κατερίνα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τον αληθινό εαυτό μου. Τα τελευταία 10 χρόνια έψαξα να βρω την αλήθεια, διάβασα το Κοράνι, όλα τα βιβλία της Καινής Διαθήκης και μέσα από αυτά διδάχτηκα είναι ότι, εάν δεν έχουμε την αλήθεια και την αγάπη δεν καταφέρνουμε τίποτα» δηλώνει.


Οι τέσσερις περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκε στην Πάτρα

Η Κατερίνα Βελούδου δηλώνει στον «Κόσμο» πως η Πάτρα είναι μία πόλη «ενεργειακά φορτισμένη»! Για να συμπληρώσει πως υπάρχουν πολλά προβλήματα μαύρης μαγείας και βουντού. «Στην Πάτρα υπάρχουν τρία σημεία ενεργοποιημένα στα οποία κάνουν μυήσεις σατανισμού. Σε αυτές συμμετέχουν νέοι άνθρωποι ηλικίας 18 με 25 οι οποίοι ξεκινούν από χόμπι ή περιέργεια και τελικά μπλέκουν» μας λέει η μελλοντολόγος.
Οι κυριότερες υποθέσεις (λύσιμο μαγείας) με τις οποίες έχει ασχοληθεί και τα έχει καταφέρει είναι συγκλονιστικές.

Η πρώτη αφορά γνωστή οικογένεια της Πάτρας, ο πατέρας γιατρός στο κέντρο της πόλης. Η κόρη του αντιμετώπιζε πρόβλημα αφού… της είχαν πάρει τον άνδρα. «Με προσευχή και διαλογισμό κατάφερα να λύσω τα μάγια. Και οι ιερείς κάνουν προσευχή αλλά δεν έχουν το θάρρος να φθάσουν μέχρι εκεί που φτάνω εγώ» μας είπε.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά επίσης γνωστό επιστήμονα της Πάτρας. «Είχε κάνει συμβόλαιο θανάτου πριν από πολλά χρόνια για να εξελιχθεί και να αποκτήσει χρήματα. Το παιδί του, Χρήστος, ήταν τότε νεογέννητο. Περνώντας τα χρόνια και ενώ ο γιος του σπούδαζε, τράκαρε με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του, παραμονή εορτών. Το περιστατικό είχε συμβεί πριν 8 χρόνια και είχε καταγραφεί ως ένα απλό τροχαίο που είχε σημειωθεί σε μία μάντρα στον σταθμό των τρένων, κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου. Όμως ο αδελφός του είχε δηλώσει πως… ακολουθούσε το όχημα του Χρήστου και τον έβλεπε να «παλεύει» με κάποιον μέσα στο αυτοκίνητο. Ο νεαρός έμεινε ανάπηρος ενώ ο πατέρας αυτοκτόνησε λίγο αργότερα. Η ανακοινωθείσα αιτία θανάτου ήταν «παθολογική». Απέκρυψαν το γεγονός της αυτοκτονίας, όπως μας λέει η κυρία Βελούδου. Η ίδια βρίσκεται σε διαδικασία «λυσίματος» της μαγείας αφού ο νεαρός δεν μιλά, δεν περπατά και ζει σε ένα δωμάτιο. Η κυρία Βελούδου ισχυρίζεται πως κάνει «αστρική προβολή» προκειμένου να τον επαναφέρει.

Η τρίτη περίπτωση αφορά ένα κοριτσάκι 5 ετών. Το παιδί «δαιμονίστηκε» μετά από μαγεία που έκανε η ίδια η μητέρα του προκειμένου να σώσει τον γάμο της και να μην έχει ερωμένες ο σύζυγός της. «Χωρίς να μπορεί να το προβλέψει, την πλήρωσε το κοριτσάκι. Καταφέραμε και το θεραπεύσαμε μετά από 6 μήνες» ισχυρίζεται η μελλοντολόγος.

Η τέταρτη αφορά μαγεία που είχαν κάνει σε ζευγάρι από την Πάτρα και το οποίο δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. «Αγωνίζονταν επί 8 χρόνια. Ηρθαν στην Αθήνα και βρήκαμε την άκρη. Το υπέδαφος του σπιτιού ήταν «τελματωμένο» από τις μαγείες. Παλιές και καινούργιες. Το ζευγάρι σήμερα έχει ένα κοριτσάκι 7,5 ετών.



Τι λέει για την αμοιβή της

Η Κατερίνα Βελούδου χαρακτηρίζει «μύθο» αυτό που λέγεται πως αμείβεται πλουιοπάροχα: «Εγώ έχω πλέον ταχθεί σ’ αυτή τη δουλειά! Με το να κάνεις καλό σε έναν άνθρωπο ο οποίος περιβάλλεται από μαγεία, γι’ αυτό και πιστεύω πάρα πολύ, έχω και τον πνευματικό μου, ακολουθώ τη πνευματική ζωή, και ακόμα και στις πελάτισσες μου κάνω κάθαρση μέσω προσευχής και διαλογισμού για να μπορέσω να τις βοηθήσω, αυτό δεν πληρώνεται, είναι λειτούργημα. Εγώ πληρώνομαι μόνο όταν τους λέω τη τράπουλα και συγκεκριμένα τις κάρτες της Σμύρνης! Γιατί κακά τα ψέματα το χαρτί είναι ‘δαιμόνιο” και το αντισταθμίζω με τη προσευχή και το διαλογισμό. Δεν φταίω που έχω αυτό το χάρισμα εκείνο με επέλεξε, δεν το επέλεξα εγώ»!



Η ιστορία της στο χώρο του μόντελινγκ

Εργάστηκε στο χώρο για 18 χρόνια. Ξεκίνησε στα 15 της, τη χρυσή δεκαετία του ‘90 και συμμετείχε στην εκπομπή “Πρωινός καφές” με την Ρούλα Κορομηλά. Όπως λέει μετά από εκατοντάδες εμφανίσεις σε εσωτερικό και εξωτερικό, εγκατέλειψε. «Η σημερινή διαπίστωση μου είναι ότι δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμα τα μοντέλα στο δρόμο δεν ξεχωρίζουν. Τότε υπήρχαν ´πρότυπα” μας μετρούσαν με την μεζούρα για να μας πάρουν. Τώρα πια δεν υπάρχει ούτε το ύψος, ούτε το μέγεθος τίποτα! Βέβαια υπήρχαν και τα χρήματα με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να επιλεγεί καλά μοντέλα, ενώ τώρα από ανάγκη και μόνο επιλέγουν τα δευτεροκλασάτα όπως τα λένε στο ´χώρο” μου. Δεν υπάρχει πλέον ω –κουτυρ» δηλώνει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει αναφερόμενη και στη μελλοντολογία: «Τα δυο τελευταία χρόνια ο Θεός μου έδωσε πίσω αυτά που μου είχε πάρει. Έκανα μια εταιρία με ένα αξιόλογο άνθρωπο την “Power Force” που είναι πρώτη στις προτιμήσεις στα ai shop με προϊόντα γυμναστικής της ιταλικής φίρμας Diadora έχοντας και τη χοντρική για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ξεκίνησα από το μηδέν έχοντας τα παιδιά μου διπλά να με στηρίζουν το ρίσκαρα και τα κατάφερα. Ξέχωρα από αυτή τη δραστηριότητα, ήρθε στην επιφάνεια και ένα άλλο όνειρο μου, η μελλοντολογία»! 
http://www.agioritikovima.gr/arxeio/24553-katerina-beloud
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...