Wednesday, January 21, 2015

Απομαγνητοφωνημένες προφητείες Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού

Κατ’ αρχή θα παρουσιαστή πολιτική ανωμαλία, θα πέση το παγκόσμιο κεφάλαιο, θα απολυθούν οι υπάλληλοι από τις εργασίες τους. Η Ελλάδα θα φτωχήνει, θα πεινάσει για μερικούς μήνες. Η Τουρκία θα εκμεταλευθεί τήν αδυναμία της Ελλάδος και θα της επιτεθεί. Θα εισχωρήσουν στην Ελλάδα, θα προξενήσουν καταστροφή. Όλοι θα νομίσουν ότι η Ελλάδα θα εξαφανιστεί. Αυτό όμως δεν θα συμβεί. Θα επέμβει η Ρωσία, με πυραύλους θα διαλύσουν την Τουρκία. Η Κωνστα-ντινούπολη θα ισοπεδωθεί εκτός από τήν Αγία Σοφία. Η σφαγή θα διαρκέσει 3 ημερονύκτια, θα σκοτωθούν 700 εκατομμύρια άνδρες, όχι άλλος κόσμος. Αυτοί θα είναι ευρωπαίοι, αμερικάνοι, γιαπωνέζοι και πολλοί μισθωτοί που θα έχουν μαζί τους . Άγγελος Κυρίου θα κοιμήσει-μεθύσει όσους από αυτούς μείνουν και όταν ξυπνήσουν θα πούν τι κάνουμε εμείς εδώ και θα υποχω-ρήσουν. Η Ρωσία θα θέλει να στερεωθεί και παραμείνει εκεί, λόγω των στενών και της σπουδαίας θέσεως, κλπ. Θα παραμείνει , μόνον 3 μήνες. (Κατά τον γέροντα Παΐσιο η Ρωσία θα κατέβει μέχρι έξω από τα Ιεροσόλυμα. Τότε οι ευρωπαίοι θα επιτεθούν κατά της Ρωσίας. Θα δώσουν προθεσμία 6 μήνες στους Ρώσους για να αποσυρθούν . Αυτός θα είναι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος. Οι Ρώσοι θα ητηθούν.)

Άγγελος Κυρίου θα ξυπνήσει τους κεκοιμημένους βυζαντινούς, εκκλησιαστικούς και πολιτικούς ηγέτες. Λέγεται ότι ο Ιωάννης Βατάτζης κοιμάται τώρα. Αυτός είναι φίλος του Θεού, θα αναλάβει την ηγεμονία θα κάνει θαύματα. Τότε θα ανοίξουν οι θησαυροί της γης. Τότε θα γίνει η ανάπλασις της φυλής μας και της κτίσεως. Οι άνθρωποι θα γίνουν πάμπλουτοι. Θα ζουν με ειρήνη, ο Θεός θα κατοικεί μαζί τους . Θα υπάρχει ειρήνη παντού για 3 με 4 δεκαετίες. Ο Θεός θα το κάνει αυτό για να οργανωθούν και προετοιμαστούν οι άνθρωποι, διότι αμέσως μετά θα έλθει ο αντίχριστος. Στην εποχή των τωρινών μικρών παιδιών.

Ο γέροντας Παΐσιος είπε, όταν ακούσετε ότι οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν τα 6 ναυτικά μίλια, τα λεγόμενα εξαμίλια αυτό θα είναι η αρχή του τέλους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...