Saturday, March 29, 2014

Νέο θαύμα Αγίου Λουκά του Ιατρού στο Ναύπλιο




баня и сауна своими руками
купить дешевый китайский android

Σήμερα το πρωί έφυγε από τον Ι.Ναό μας , η κ.Ε. κάτοικος Ναυπλίου, καθηγήτρια Αγγλικών και Μητέρα ανηλίκων 3 παιδιών.

Μου ανάφερε με δέος και συστολή ότι την προηγουμένη Δευτέρα, 24 Μαρτίου το πρωί, προσκύνησε τα Ι.Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού σε Εκκλησία του Ναυπλίου και έλαβε μαζί της και λίγο λάδι από το καντήλι του Αγίου.
Κατόπιν το μεσημέρι μαζί με τον γιό της τον Α. 12 ετών και αφού είχε τελειώσει η εορταστική εκδήλωση στο σχολείο , πήγαν προς το SUPER MARKET.
H Μητέρα βιαστική έκλεισε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και κατά λάθος μάγκωσε τα δάχτυλα του γιου της ανάμεσα στις λαμαρίνες της πόρτας του αμαξιού.
Δεν κατάλαβε τίποτα και αφού έβαλε μπροστά ξεκίνησε… σε όλα τα επόμενα 30 δεπτερόλεπτα το παιδί συγκλονισμένο και σοκαρισμένο χαμηλώφωνα φώναζε την μητέρα του δίχως να μπορεί να αρθρώσει συγκεκριμένη λέξη.


Μόλις αντιλήφθηκε η Μητέρα αμέσως σταματά , πηγαίνει πίσω, ανοίγει απελπισμένη την καλά κλεισμένη πόρτα και βλέπει μετ’εκπλήξεως τα δάχτυλα του παιδιού της παρότι είχαν δεχθεί όλη αυτήν την πίεση να μην έχουνε πάθη τίποτα!!
Μεγάλη η θαυματουργία του Οσίου Λουκά του Ιατρού αφού έχει επιτελέσει και άλλα παρόμοια θαύματα (ΒΛ.πιανίστα Ναζάρ Στανιντσένκοφσε ) σε όσους τον επικαλούνται.



π.Διονύσιος Ταμπάκης
Ι.Ναός Παναγίας Ναυπλίου.

http://www.parapolitikaargolida.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...