Tuesday, January 15, 2013

"GANGNAM STYLE": ΕΝΑΣ «ΑΘΩΟΣ»


"GANGNAM STYLE": ΕΝΑΣ «ΑΘΩΟΣ» ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΧΟΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!
Το συγκεκριμένο μουσικοχορευτικό κομμάτι κάνει θραύση παγκοσμίως (πρόκειται για "τραγούδι" και "χορό" της πλάκας, αλλά είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της παγκοσμιοποιημένης μουσικής βιομηχανίας να επιβάλει τέτοια σκουπίδια ως επιτυχίες) και πιθανόν να το έχετε δει ή ακούσει. Πόσοι όμως γνωρίζουν από που έχει τις ρίζες του ο συγκεκριμένος χορός του τραγουδιστή και κυρίως, τι συμβολίζει;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ: Αν προσέξετε την παραπάνω φωτογραφία, θα δείτε τις καταπληκτικές ομοιότητες που έχει ο χορός «Gangnam style» με το ανάγλυφο των "θεών εκδικητών" της αρχαίας Κίνας! Αριστερά στο ανάγλυφο η οντότητα ποδοπατά ένα παιδί με βία και μίσος (βλέπε χαρακτηριστικά προσώπου), ενώ στην δεξιά απεικόνιση η οντότητα αυτή τοποθετεί χιαστί τα χέρια της στο στήθος και είναι πιο ήρεμη, ενώ το παιδί απουσιάζει από την αναπαράσταση.

Η οντότητα αυτή δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος, είναι μια αρχαία βαρβαρική θεότητα που τρεφόταν με ανθρώπους, σύμφωνα με την κινεζική μυθολογία. Το ανάγλυφο παρουσιάζει μια θυσία ανθρώπινου τέκνου συνοδευόμενη από το σχετικό χορευτικό τελετουργικό, άλλωστε δεν νοείται θυσία δίχως χορευτικές φιγούρες και έντονερς κινήσεις.

Είναι εμφανές ότι το παιδί στη δεύτερη αναπαράσταση (δεξιά) που απουσιάζει δείχνει ότι έχει "καταναλωθεί" και η οντότητα δείχνει πιο ήρεμη μετά το γεύμα της. Τέλος, παρατηρείστε τις γραμμές που ξεκινούν από το ύψος των σταυρωμένων χεριών εκατέρωθεν του σώματος και καταλήγουν στο κεφάλι και από τις δυο πλευρές, ο συμβολισμός αυτός απεικονίζει την αύξηση της ενεργειακής του δύναμης μετά το γεύμα του.
(Πληροφορίες από "Κατοχικά")
Πιθανόν να φανούν παρατραβηγμένα αυτά σε κάποιους. Όμως, αυτό που ενισχύει τις υποψίες μας είναι πως το συγκεκριμένο "τραγούδι" προέρχεται από την κορεάτικη μουσική βιομηχανία, η οποία μας έχει συνηθίσει ακόμα και σε επικλήσεις του Σατανά (!!!), όπως για παράδειγμα εδώ:


Μάλιστα, ο Κορεάτης Γ.Γ. του Ο.Η.Ε προπαγανδίζει ο ίδιος το εν λόγω τραγούδι:


Έχουμε λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα, συν το γεγονός πως η νέα τάξη πραγμάτων και η παγκόσμια διακυβέρνηση που ονειρεύονται οι Σιωνιστές, αποσκοπούν στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ! Και ο ινδουϊσμός / βουδισμός είναι η πλέον κατάλληλη "θρησκεία" για να "ενώσουν" τις υπόλοιπες, αφού σε αυτόν οι ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΦΘΟΝΟΥΝ!


Φτιάχνουν λοιπόν μια χορευτική "επιτυχία", διδάσκουν (!!!) στον καθένα μας πώς να την...χορεύει και έτσι, ασυνείδητα κάνουμε προς διασκέδαση τις κινήσεις της αρχαίας ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑΣ "θεότητας", καταλήγοντας ΚΟΙΝΩΝΟΙ της νέας αυτής "θρησκείας" (=ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)!


Κλασικές μέθοδοι προπαγάνδας της σιωνιστικής δικτατορίας, που δυστυχώς ελάχιστοι αντιλαμβάνονται...!






http://hellas-orthodoxy.blogspot.ca/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...